Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Sharon Doorson bevallen van dochtertje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen!

Beschuit met roze muisjes voor Sharon Doorson en haar grote liefde Kashif Matsar! De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje, zo laten ze weten op Instagram. Ook onthullen de kersverse parents de prachtige naam van het meisje.

Avalyn Loé

Op Instagram laat Sharon Doorson weten dat ze is bevallen van haar dochtertje. "Jaaa daar is ze hoor! Op 18 April is ons kleine prinsesje Avalyn Loé Matsari geboren🌸🧸", schrijft ze vol trots. Wat een prachtige naam! "We voelen ons zo gelukkig en compleet met ons wondertje. Helemaal trots. 💖" Daarbij deelt de mommy een prachtige foto van de kleine spruit.

Aan RTL Boulevard laat Sharon weten dat de bevalling goed is verlopen. "Ik ben bevallen in een centrum met een bad dus helemaal spiritueel. De kleine doet het goed."

Felicitaties

Onder de post kunnen Sharon en Kashif rekenen op een heleboel felicitaties. "Wat een poppetje. Geniet ervan! ❤️" reageert Tamara Elbaz. "Aaaaaah Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter 💕💕✨", schrijft April Darby. En Laura Ponticorvo zegt: "Gefeliciteeeeeeerd geniet❤️kleine Newborn scrunchies en knuffels ❤️❤️❤️❤️❤️❤️" Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

Groot gezin

Met de komst van de kleine Avalyn vormen Sharon en Kashif one big happy family. De zangeres heeft namelijk al een dochter uit een eerdere relatie, genaamd Maliya Monteiro Tavares. Ook haar vriend heeft al twee zoons uit een vorige relatie. "We zijn nu ineens een groot gezin, dus dat is even wennen", zegt Sharon daarover tegen RTL Boulevard. "We voelen alleen maar rijkdom en iedereen is bij." Aahw!

Bron: Instagram @sharondoorson, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld