Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vijftigste verjaardag Victoria Beckham verandert in heuse Spice Girls-reünie

En hubby David Beckham deelde de video hiervan!

Los Angeles Premiere Of Lola

Speciaal voor de vijftigste verjaardag van Victoria Beckham reisden A-listers als Eva Longoria, Tom Cruise, Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley en Gordon Ramsay af naar het verjaardagsfeest van VB. Wie ook van de partij waren? Inderdaad, álle Spice Girls.

Verjaardagsfeest

Op 17 april mocht Victoria Beckham vijftig kaarsjes uitblazen, maar het feest om deze prachtige mijlpaal te vieren vond pas afgelopen zaterdag plaats. En dat was het feestje wel, zo blijkt op de Instagrampagina's van Victoria en David Beckham. De designer plaatste op haar feed een reeks foto's waarop alle Beckhams er prachtig uitzien. "Ik kan niet wachten om het te vieren met mijn vrienden en familie", schreef ze erbij.

Schoondochter Nicola Peltz-Beckham was helaas niet van de partij. Zij was bij haar oma. Al liet ze de viering niet zomaar aan zich voorbij gaan "Gefeliciteerd mijn prachtige schoonmoeder", schreef ze in haar stories. "Ik vind het zo jammer dat ik er niet bij ben om het te vieren en om je een knuffel te geven. Ik stuur je al mijn liefs van mij en mijn nanni. Ik mis jullie!"

Maar wie wel van de partij waren? Inderdaad, Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Emma Bunton en Geri Halliwell – en ook nog vele andere A-listers.

Spice Girls-reünie

Verjaardagsfeest of niet. Wanneer alle Spice Girls samenkomen móet er gewoon gedanst worden. De dames voerden hun bijbehorende dansje uit op het nummer Stop Right Now, wat een dikke hit was in de jaren '90. Manlief David deelde een video van het spektakel op zijn Instagram.

De Spice Girls kwamen samen in 1994 en zetten zich met hun debuutsingle Wannabe meteen op de kaart. Daarna scoorden ze hit na hit. Enkele bekende nummers zijn Say You'll Be There, Become 1, Spice Up Your Life, Too Much en Viva Forever. in 2008 begon Victoria Beckham haar modelabel Victoria Beckham, waarmee ze ook succes na succes boekte.

Bron: Instagram David Beckham, Instagram Victoria Beckham, Instagram Nicola Peltz-Beckham, Marie Claire | Beeld: NL Beeld