Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Tweelingen

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, vrijdag 19 april is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Tweelingen: 21 mei - 21 juni

Je carrière staat komende tijd centraal. Je werkt naar iets toe of je wilt een specifiek doel bereiken. Nu planeet Pluto in een medeluchtteken staat, heb je eveneens profijt van deze stuwende kracht. Je hebt energie voor tien. En je stopt pas, wanneer je je doel hebt bereikt. Je mag dus rekenen op opmerkelijke resultaten en toffe successen. Dat is zeker geen geluk hebben, daar heb je keihard voor gewerkt. Je mag jezelf best vaker een schouderklopje geven.

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)