Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Björn Axén Scalp Series-pakket t.w.v. €126

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we drie keer een Björn Axén Scalp Series-pakket t.w.v. €126 weggeven!

Goede verzorging hoofdhuid

Wil jij mooi en gezond haar? Dan zul je ook goed voor je hoofdhuid moeten zorgen. Toch besteden we vaak geen of te weinig tijd aan het verzorgen van hun hoofdhuid. Dat moet veranderen, vindt Björn Axén. Samen met een team van interne experts heeft Björn Axén daarom de Scalp Series ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit vijf producten die je hoofdhuid tiptop verzorgen en geschikt is voor alle haartypes.

Wat de vijf producten precies doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

Scalp Detox Scrub

De Scalp Detox Scrub is verrijkt met exfoliërende AHA- en BHA-zuren, bamboehoutskool en zachte, ronde scrubdeeltjes. Het product verwijdert productresten en brengt de hoofdhuid in balans. Ideaal!

€22

Scalp Massage Borstel

Als je dan toch de Scalp Srub gebruikt; maak er dan een me-time moment van door de Scalp Massage Borstel te gebruiken. De borstel exfolieert de huid én geeft je hoofd een ontspannen massage. Heerlijk!

€16,50

Scalp Shampoo

Heb je je hoofdhuid lekker gescrubd? Dan is het tijd om je lokken te wassen. Begin met Scalp Shampoo. Deze shampoo bevat verfrissende pepermuntolie en biologische tea tree olie. Deze oliën kalmeren de huid en brengen de olieproductie in balans. Ook voorkomt de shampoo onzuiverheden.

€22

Scalp Conditioner

Net als de Scalp Shampoo bevat de Scalp Conditioner de ingrediënten pepermuntolie en biologische tea tree olie. De conditioner kalmeert je hoofdhuid en revitaliseert je lokken.

€22

Scalp Anti Hair Loss Serum

Het Scalp Anti Hair Loss Serum kun je als laatste stap in je haircare-routine gebruiken. Dit serum is verrijkt met AnaGain™, een biologisch erwtenkiemenextract dat klinisch bewezen effectief is om het haar te versterken, de haardichtheid te herstellen en optimale omstandigheden en haargroei in de diepte te stimuleren. Het serum is ook verrijkt met Moisture Lock Complex – dat vocht vasthoudt –, vitamine E en antioxidanten. Wat wil je nog meer?

€30

Win, win, win

Wil jij dolgraag je hoofdhuid en lokken verzorgen met de producten uit de Scalp Series? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 3 keer een Scalp Series-pakket t.w.v. €126 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='135']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 30 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.