Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Leeuw

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, dinsdag 16 april is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Leeuw: 23 juli - 23 augustus

Dit is een uitstekende periode om jezelf te ontwikkelen. Volg een training, cursus of zelfs opleiding die je interesseert. Het kan ook zijn dat zoiets op je werk wordt aangeboden. Zie je het zitten, dan is dit een prima tijd om daarvoor te gaan.

Verder is de kans groot, dat er af en toe problemen ontstaan tussen jou en je geliefde. Communicatie is absoluut de sleutel. Praat met elkaar en luister ook, dan is het in no time weer opgelost.

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Gossip Girl