Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harry en Meghan maken twee nieuwe series voor Netflix

Die willen we zien!

Prins Harry en Meghan hebben niet stilgezeten de afgelopen jaren. Nadat ze in 2020 afstand deden van hun koninklijke taken heeft het stel Archewell Productions opgericht, en nu is bekendgemaakt dat de productiestudio twee nieuwe non-fictie series zal gaan uitbrengen. Exciting!

Archewell Productions

In 2020 richtten de prins en zijn vrouw de productiestudio op. In datzelfde jaar tekenden ze een deal met Netflix voor het maken van gezamenlijke shows, zoals documentaires, films en series. Sindsdien is Harry & Meghan geproduceerd en in 2022 uitgebracht, een zesdelige docuserie dat over hun eigen leven gaat.

Twee nieuwe series

De twee onlangs aangekondigde series zullen docuseries zijn over lifestyle en over professioneel polo. Die eerste sluit perfect aan bij het lifestylemerk dat Meghan vorige maand lanceerde, American Riviera Orchard. Deze serie ligt dan ook in handen van Meghan, en zal gaan over 'de geneugten van koken en tuinieren, entertainment en vriendschap vieren', aldus Archewell Productions.

De tweede serie is een passieproject van Harry zelf. Als groot liefhebber van polo is hij tijdens de Amerikaanse polokampioenschapen in Florida de wereld van de paardensport ingedoken. De serie 'zal kijkers ongekende toegang bieden tot de wereld van het professionele polo', luidt de verklaring.

Beide series zitten nog volop in de productiefase, dus op een releasedatum zullen we nog even moeten wachten.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld