Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Eerste trailer Joker 2 met Lady Gaga is nu te zien

We kunnen niet wachten op deze film.

De fans van Lady Gaga en Joaquin Phoenix keken er al een tijdje naar uit, en eindelijk is 'ie daar: de officiële teaser trailer van de film Joker: Folie à Deux. Enne, die maakt ons op z'n zachts gezegd nieuwsgierig!

Trailer

Warner Bros. schept hoge verwachtingen met de duistere trailer. Joaquin Phoenix zette in The Joker zo'n sterk karakter neer als Arthur Fleck dat hij in deel twee terug móest keren. In dit vervolg krijgt is hij niet meer alleen maar wordt bijgestaan door zijn vriendin Harley Quinn. Deze rol zal worden gespeeld door Lady Gaga.

We zien nog steeds de duistere, problematische kant van de joker en hoe zijn vriendin Harley daar perfect op aan lijkt te sluiten. Wat compleet anders is dan deel één, is het muzikale gedeelte. De twee lijken elkaar op dat gebied helemaal te vinden. De zangeres is niet voor niets gecast voor deze rol natuurlijk! De duistere sfeer wordt afgewisseld met beelden dat de twee samen zingen, wat de trailer meteen aangrijpend maakt.

Vanaf oktober in de bioscoop

De eerste beelden beloven een spannend verhaal, met veel drama en muzikale uitspattingen. Joker: Folie à Deux, ook wel Joker 2 genoemd, zal opnieuw worden geregisseerd door Todd Phillips. De Amerikaan was ook verantwoordelijk voor de regie van de eerste film, waar hij in 2019 een Oscar voor won.

Het vervolg Joker: Folie à Deux zal op 4 oktober uitkomen.

Bron: RTL Nieuws, YouTube | Beeld: NL Beeld