Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Vissen

Er komt geluk jouw kant op, Vissen!

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, woensdag 10 april is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Vissen: 20 februari - 20 maart

Naast planeten Saturnus en Neptunus krijg jij vanaf eind maart ook nog gezelschap van planeet Mars. Dit triggert je energie en motivatie. Zijn er zaken die je hebt uitgesteld, dan is het vanaf eind maart een goed moment om dat weer op te pakken. Fysiek ga je je vanaf dan een stuk fitter voelen. Je hebt het gevoel dat je de wereld aankunt. Geloof in jezelf. De kans op succes is namelijk zeer groot. Go for it!

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)