Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Josephine schenkt klare wijn over date met Paul

Wat is er allemaal gebeurd tijdens hun date in Pauls villa?

De zoektocht naar liefde is in volle gang in The Bachelor. Iedere aflevering volgen we de ontwikkelingen op de voet, en we zien al veelbelovende connecties ontstaan bij zowel Rien als Paul. Zo zien we voorzichtig vonken overspringen tijdens romantische dates. Zo ook tussen Josephine en Paul...

Romantiek

Vorige week hadden Paul en Rien één op één dates. De heren gingen op date met de dames naar wie ze momenteel het meeste toe lijken te trekken. Rien nodigde Femke uit voor een romantische filmavond en Paul had een diner gemaakt voor Josephine.

Deze privémomentjes gaven de heren de mogelijkheid om intieme gesprekken te voeren en om hun dates beter te leren kennen. Ook werd er voor het eerst gezoend! Beide bachelors hadden het namelijk wel érg gezellig met hun dates – ook niet zo gek in zo'n superromantische setting!

Butterflies

Na hun dates blikken Paul en Rien met Monica terug op hun avond. Paul laat weinig details los over zijn date en is er zelfs een beetje geheimzinnig over. Hierdoor begint de geruchtenmodel overuren te draaien, want is er misschien meer tussen Paul en Josepine gebeurd?

Op TikTok deelt Farja, op wel bekend als Fawry not Sawry, het stukje waarin Paul om de hete brij heen draait, en Fawry is op zijn zachts gezegd nogal in de war. In de aflevering zagen we natuurlijk allemaal hoe Paul en Josephine het wel heel gezellig hadden tijdens een romantisch diner, en het daarna nogal hot werd in het zwembad. Maar wat gebeurde er daarna?

"Wat is dit voor vaag gesprek? Ik wil gewoon details horen! Ben ik nou de enige die niet snapt waar ze het over hebben? Is het alleen bij zoenen gebleven of hebben ze meer gedaan? Want voor mij is het niet heel duidelijk na dit fragment!" deelt Fawry.

@fawrynotsawry Ben ik de enige ? #bachelor ♬ origineel geluid - Fawrynotsawry

Opheldering

Lang hoeft Fawry niet te wachten op duidelijkheid. Josephine reageert onder zijn TikTok dat zich buiten beeld geen andere dingen hebben afgespeeld. "Het is gewoon gebleven bij een zoen hoor!! Ben daarna gewoon weer braaf naar huis gegaan", schrijft Josephine. Kunnen wij weer rustig slapen!

Bron: Fawry Not Sawry | Beeld: Videoland (Jasper Suyk)