Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Scoor gratis Ben & Jerry's op Free Cone Day in Rotterdam

Dit is je kans!

Voor wie fan is van Ben & Jerry's ijs – wie is dat nou niet? – hebben we goed nieuws! Het is namelijk bijna weer tijd voor de jaarlijkse 'Free Cone Day'! Dat houdt in dat iedereen een Ben & Jerry's ijs kan halen in Rotterdam!

Free Cone Day

Het is jaren lang een terugkerend event. Ben & Jerry's die – om alle fans te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun en liefde – gratis ijs uitdeelt aan al deze trouwe supporters. "Free Cone Day is onze manier om jullie te bedanken", aldus het bedrijf. Al sinds 1979 vind deze jaarlijkse traditie plaats. Wat ooit begon in de Scoop Shop in Burlington groeide uit tot een jaarlijkse internationale viering van de trouwe fans. Ook deze editie – op dinsdag 16 april – scoor je in de Scoop Show in Rotterdam je gratis ijsje.

Gratis ijsjes

Dat is dus al bijna! Volgende week dinsdag 16 april is het smullen geblazen. Dan kunnen ijs-liefhebbers over de hele wereld hun hart ophalen bij Ben & Jerry's. Ook in Nederland wordt Free Cone Day gevierd. Je kunt dan tussen 12.00 en 20.00 uur terecht bij de Ben & Jerry's Scoop Shop op de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Zo schrijft het ijsmerk: "Iedereen is dinsdag 16 april welkom tussen 12:00 uur en 20:00 uur bij de Ben & Jerry’s Scoop Shop op de Witte de Withstraat in Rotterdam, om te komen genieten van Ben & Jerry’s ijs boordevol chunks en swirls." Dat klinkt heel goed, toch?

Nieuwe smaken

Onlangs maakte het merk nog bekend dat zij drie nieuwe smaken lanceren: De Spectacu-love, Marshmallow & S'More, en Oat of this Swirled. De eerste is een ijssmaak die vol zit met smakelijk speculaas. "Een romerig, knapperig recept bomvol koekjes", deelde B&J hier zelf over. De twee andere smaken zijn sundaes – een zachtere ijssoort. Genoeg lekkers om van te proeve tijdens Free Cone Day!

Bron & Beeld: Ben & Jerry's