Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Shirley deelt hilarische behind the scenes-beelden van entree

Haar entree op het strand ging niet zoals ze had gehoopt...

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

De allereerste aflevering van het All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was gisteren dan eindelijk te zien op MTV. Zoals we gewend zijn, begon de aflevering met de entree van alle Originals op het strand. Deze entree ziet er altijd heel soepel uit, maar niets is minder waar. Op Instagram deelt Shirley dat haar intrede in het programma niet bepaald makkelijk ging.

Entree

In de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zagen we gisteren hoe Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour hun entree maken in het programma. Elke entree zag er weer gelikt uit, maar het opnemen van deze fragmenten gaat niet altijd goed.

Op Instagram deelt Shirley dat haar entree namelijk niet bepaald soepel verliep. Zo maakte zij haar entree op een paard, maar dat liep niet zoals ze voor ogen had. "Kan die entree nou nooit normaal? 🐎 Het ene jaar breek ik mijn nek in de zee en dit jaar wil mijn paard niet doen wat ik wil doen", deelt ze op Instagram. Daarbij plaatst ze meerdere beelden van haar entree. Bij de tweede slide deelt ze een video waarin te zien is dat haar paard alle kanten op loopt.

Shirley heeft een privé-account. Als je de video wil zien, zul je haar eerst even moeten volgen.

Opnieuw meedoen

Shirley deed – net als alle andere Originals – al eens eerder mee aan Ex on the Beach. In gesprek met Grazia vertelde de realityster tijdens de persdag van EOTBDD waarom ze nog wel een keer mee wilde doen. "Het was winter in Nederland (toen ik werd gevraagd, red.) en daar houd ik niet zo van. Als je dan de kans krijgt om naar Colombia te gaan... Ik zou er uit mezelf nooit naartoe gaan, maar het leek me wel een leuk land. Dus ik dacht: ik ga eens even kijken."

Ook was ze benieuwd of ze dit seizoen leuker zou vinden dan haar eerdere seizoen. "Ik had hiervoor natuurlijk seizoen zeven gedaan. Dat vond ik niks aan; ik vond het doodsaai. En als ik naar de andere seizoenen keek, dacht ik elke keer: wat een gezellige groep. Wat is dat leuk. Dus ik dacht: ik probeer het nog eens. Even kijken of ze de casting dit jaar beter hebben gedaan." Ha!

Beeld: NL Beeld