Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Weegschaal

Er komt geluk jouw kant op, Weegschaal!

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, maandag 8 april is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Er staat je een toffe tijd te wachten, vooral op sociaal vlak. Denk hierbij aan onvergetelijke feestjes. Misschien ga je op vakantie of valt er iets te vieren. Het ziet er hoe dan ook top voor je uit. Het is zaak dat je hier intens van geniet.

Ben je op school of op je werk met projecten bezig of zijn er examens te behalen, dan beloven de planeten nog meer goed nieuws. Het ziet er namelijk op alle fronten uit, dat jij de wind in de rug hebt!

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Selling Sunset (Netflix)