Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Koningsdag 2024: deze essentials mogen niet ontbreken

Zo vier je Koningsdag in stijl!

Day of the King, Amsterdam

Koningsdag staat weer voor de deur! De een gaat op Koningsnacht naar een feest en weer een ander staat op Koningsdag vroeg op om op de vrijmarkt te kunnen staan. Wat je plannen ook zijn, bij warenhuis TK Maxx scoor je de leukste musthaves voor een onvergetelijke Koningsdag.

TK Maxx

Elk jaar kunnen we tijdens Koningsdag weer schatzoeken op de vrijmarkt. Wil jij juist het hele jaar door parels kunnen vinden? Dan ben je bij TK Maxx aan het juiste adres. Je verlaat dit warenhuis nooit met lege handen. Van kleding tot skincare en van badkamerartikelen tot pyjama's: er is voor ieder wat wils. Het aanbod van het warenhuis wisselt continu waardoor je elke keer weer mooie nieuwe musthaves ontdekt. Extra leuk: alle items – ook van de grootste merken – zijn tot wel 60 procent goedkoper dan de adviesprijs.

Ook voor Koningsdag ben je bij TK Maxx aan het juiste adres. Wij hebben daarom een aantal TK Maxx-items voor je op een rijtje gezet, waarmee jouw Koningsdag niet meer stuk kan.

Feesten

Heb jij een ticket voor Kingsland, Free Your Mind of 538 Koningsdag weten te scoren? Lucky you! Tijdens deze festivals wil je natuurlijk leuk, maar ook comfortabel voor de dag komen. Een wide leg spijkerbroek is momenteel helemaal hot, maar zit ook nog eens lekker! Op deze broek hebben wij een oogje:

€19,99

Op Koningsdag mogen oranje items uiteraard niet ontbreken, maar je hoeft je heus niet van top tot teen in oranje te hullen. Pak jij het liever wat subtieler aan? Ga dan voor een oranje detail in je look, zoals een mooie zonnebril of een leuk horloge:

€9,99
€19,99

Op de vrijmarkt

Ga jij dit jaar op de vrijmarkt staan? Dan mag een fijn picknickkleed voor jezelf niet ontbreken om op de grond te leggen, of om in een stoel te leggen. Hoe leuk is dit pastelgroene picknickkleed? Extra fijn: je kunt het kleed zo oprollen, dat je 'm als tas mee kunt nemen. Ideaal!

€89,99

Iets wat typerend is voor de vrijmarkt? Dat zijn de kleine bedragen. Op de vrijmarkt worden deze kleine bedragen vaak niet gepind, maar contant betaald. Een portemonnee met kleingeld is dan ook een must om te hebben als je op de vrijmarkt staat of loopt.

€6,99

Als je op de vrijmarkt staat, kun je niet zomaar je plek verlaten om wat te drinken te halen. Neem dus genoeg te drinken en eten mee. In deze blauwe tumbler past 500 milliliter, waardoor je lekker gehydrateerd kunt blijven.

€14,99

Ben jij een van de diehards die niet van haar sportschema afwijkt en alsnog de sportschool induikt op Koningsdag? Dan mag een oranje item ook hier uiteraard niet ontbreken. Deze oranje sporttop is bovendien ook leuk om te dragen als het geen Koningsdag is:

€12,99

Last but not least: op Koningsdag mag de oranjetompouce niet ontbreken. Hoe we de tompoucen ook eten – eerst het dakje eraf of 'm op de zijkant leggen – we knoeien altijd weer. Servetten zijn essentials om in huis te hebben. Deze stoffen servetten zien er niet alleen leuk uit, maar kunnen na gebruik in de was, zodat je ze onbeperkt kunt gebruiken. Ideaal!

€7,99

Heb jij nu ook helemaal zin om te shoppen bij TK Maxx? Er is altijd wel een warenhuis bij jou in de buurt. TK Maxx heeft inmiddels zestien winkels in Nederland: Almere, Amsterdam (3), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2), Utrecht en Zoetermeer.

Beeld: TK Maxx, Adobe Stock