Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-baby on the way: Elise en Ilídio verwachten een kindje

'Kleine bambino(a) on the way 💙🩷', schrijft het koppel op Instagram.

Elise Raateland kennen we als de B&B Vol Liefde-deelneemster die in de zomer van 2023 voor Joy naar Spanje reisde, maar daar uiteindelijk de liefde vond bij zijn vriend Ilídio. Het stel is nog steeds happy together, sterker nog: er is een heuse liefdesbaby op komst!

Kleine bambino(a)

Waar Joy en Daní hun gezin uitbreidden met een hondje, voegen ook Elise en Ilídio binnenkort een nieuw lid toe aan hun familie. Nog altijd is het stel, sinds ze elkaar leerden kennen op 'Mount Joy', helemaal gelukkig samen. Eerder adopteerden ze al een hondje én deden ze een boekje open over hun plannen om zelf een B&B te gaan openen.

Die plannen zullen wellicht even on hold moeten worden gezet, aangezien de twee samen een kindje verwachten. Op Instagram delen ze een video waarin we de echo en Elise's duidelijk groeiende babybuik kunnen bewonderen.

"Kleine bambino(a) on the way 💙🩷", schrijft het koppel onder de video. Zo zoet!

Elise en Ilídio

Voor kijkers van het programma B&B Vol Liefde leek het alsof Elise binnen een paar uur voor Joy's vriend Ilídio was gevallen. In werkelijkheid duurde dit wel iets langer, zo vertelde Elise destijds aan LINDA. Ze ontmoetten elkaar op een feestje, waar Ilídio gelijk al zijn oog op haar had laten vallen. "Ik merkte toen al dat het goed klikte, maar gewoon vriendschappelijk. Ik was daar immers voor Joy”, aldus Elise.

Ilídio was echter wel gelijk zeker van zijn zaak. “Ik dacht meteen: wow, ze is heel mooi, en vertelde dat aan Joy. Hij deelde de volgende dag op zijn beurt dat hij een goed gevoel had bij Daní, waarna duidelijk werd dat Elise niet heel lang zou blijven.” Na de opnames zijn de love birds gelijk gaan samenwonen en dat het nog steeds super goed gaat tussen de twee moge duidelijk zijn!

Reacties

Elise en Ilídio kunnen op een rekenen op een hoop felicitaties onder de zwangerschapsaankondiging. "Wat goed gefeliciteerd!❤❤❤", reageert Elise's medekandidaat Daní. Ook Esra Dekker, die óók voor Joy naar Spanje kwam maar inmiddels happy in love is met Winter Vol Liefde-Bram uit Zweden (volg jij het nog?), reageert: "Omggggg gefeliciteerd lieverds!!🥰💛"

Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Bron: Instagram @eliseraateland, LINDA. | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde