Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is het vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, donderdag 4 april is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Kreeft: 22 juni - 22 juli

Dit kunnen intense weken voor je worden. Je komt namelijk voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen te staan. Voor sommige kies je zelf, andere komen onverwacht op je pad. Het is essentieel dat je dicht bij jezelf en je gevoel blijft. Daar ligt je kracht. Wanneer je je niet laat beïnvloeden door anderen en je eigen weg volgt, brengen je beslissingen rust. Sterker nog, ze openen juist fantastische nieuwe mogelijkheden.

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)