Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maak kans op twee bioscoopkaartjes voor Immaculate + overnachting in het Kloosterhotel Merici in Sittard

Doe mee en maak kans!

Het is woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we iemand blij maken met twee bioscoopkaartjes voor de film Immaculate + een overnachting in het Kloosterhotel Merici in Sittard!

Immaculate

Sydney Sweeney is on fire. De actrice was onlangs te zien in de romantische komedie Anyone But You en actiefilm Madame Web. Ze is nu echter ook te zien in een wel heel ander genre, namelijk: horror. In de film Immaculate kruipt Sydney in de rol van de Amerikaanse Cecilia. Na een bijna-doodervaring vertrekt ze naar een klooster in Italië om haar leven daar aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze gezien als de nieuwe heilige maagd Maria. Als er echter angstaanjagende gebeurtenissen in en rondom het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot...

Immaculate draait nu in de bioscoop.

Verblijf in een klooster

Het Italiaanse klooster waar Cecilia in de film Immaculate verblijft, mag dan wel angstaanjagend zijn, maar het tegenovergestelde geldt voor het kloosterhotel Merici in Sittard. Het Merici hotel is onderdeel van het Kloosterkwartier in Sittard. Het Kloosterkwartier bestaat uit zeven rijksmonumenten. In het voormalig Urselinenpensionaat (opvoedingsinstituut voor jonge meisjes) is nu het Merici hotel gevestigd.

Merici is een viersterren kloosterhotel dat luxe en historie combineert. Het hotel is gelegen in hartje Sittard waardoor het de perfecte uitvalsbasis is. Bij Merici kun je overnachten in prachtige kamers en suites die voorzien zijn van wifi, airco, kluis, minibar, regendouche, minibar en nog veel meer. Hoe heerlijk!

In het hotel is ook het restaurant George's gevestigd. Hier kun je genieten van de lekkerste fine dining gerechten, in een prachtig restaurant:

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om binnenkort met iemand naar Immaculate te gaan en te overnachten in Merici in Sittard? Wij mogen twee bioscoopkaartjes voor Immaculate en een overnachting voor twee personen in Merici weggeven.* Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='133']

Voorwaarden:

  • Geldig voor een overnachting vóór 1 april 2025
  • Geldig op basis van beschikbaarheid, black-out data uitgesloten
  • Geldig voor een overnachting voor twee personen in een Superior Kamer Bij Merici Hotel in Sittard
  • Ontbijt niet inbegrepen, wel mogelijk
  • Parkeren en toeristenbelasting zijn niet inbegrepen en dienen in het hotel voldaan te worden
  • Van tevoren reserveren is vereist.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 16 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.