Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Van pastelgele items tot cargobroeken: dit worden de 4 fashiontrends van de zomer

Het festivalseizoen is geopend en de temperaturen lopen eindelijk weer op. We kijken dan ook met volle teugen uit naar de zomer en ook onze garderobe maken we summer ready. Welke items deze zomer niet mogen ontbreken in je kledingkast? Deze kledingstukken en kleuren zijn deze zomer helemaal on trend:

1. Cargobroek

De cargobroek maakte afgelopen jaren al voorzichtig een comeback, maar aankomende zomer gaan we de cargobroek echt overal zien. Voor degenen die bang zijn dat de cargoboek altijd baggy valt: dat hoeft helemaal niet. Fashionbrand Fracomina bewijst met hun items dat de cargobroek ook gestroomlijnd en vrouwelijk kan zijn, zonder de comfortabele fit te verliezen. Combineer je cargobroek met een sneaker voor een sportieve look, maar ook een hakje mag lekker in de zomer!

Fracomina cargobroek Fracomina

2. Franjes

Liefhebbers van de Bohemiantrend kunnen hun hart ophalen. Franjes maken deze zomer een comeback. Van franjes aan tassen en hakken tot franjes aan vesten en jurken: niks is te gek! Fracomina heeft diens items met franjes naar een hoger niveau getild en zwierige franje-details toegevoegd aan onder meer tops en rokken die door de chique touch zowel geschikt zijn voor een dagje strand als een festival.

Fracomina Fracomina franjes

3. Pastelgeel

Trek de pastelgele items maar weer uit de kast, want pastelgeel is weer hot and happening. Beperk je niet tot alleen een pastelgeel jurkje, want ook de blazers en broeken mogen pastelgeel zijn. Geen inspiratie? Dit zijn onze favoriete pastelgele items van Fracomina:

Fracomina Pastelgeel Fracomina

4. Luchtige tops

We kussen de strakke tops vaarwel deze zomer en vervangen die door luchtige tops. Door de losse fit zitten deze tops heerlijk en staan ze fantastisch boven een cargobroek. Urban chic it is! Op deze tops van Fracomina hebben wij een oogje:

Top Top

Bij het Italiaanse fashionbrand Fracomina shop je de leukste lente- en zomeritems. Enne, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens leuke kortingscodes en word je eerste bestelling gratis verzonden!