Suus uit B&B Vol Liefde showt nieuwe vriend

En de twee zijn hartstikke verliefd.

In het laatste seizoen van B&B Vol Liefde reisde Suus af naar Zweden in de hoop de liefde te vinden bij Bram. Helaas bleken de twee geen match op liefdesgebied, en vertrok ze weer als single. Maar, er hangt nu toch liefde in de lucht voor Suus!

Skatepark

Als grote verrassing, én tot vreugde van de kijkers van B&B Vol Liefde, ging Suus een tijdje bij mede-kandidaat Debbie in Spanje werken. Op Instagram was te zien hoe Debbie en haar geliefde Paul de jonge Suus onder hun vleugels namen. Nu is ze inmiddels weer een tijdje terug in Nederland, en RTL Boulevard vraagt haar hoe het nu met haar gaat. De afgelopen tijd werkte Suus bij het skatepark in Haarlem. Daar stond ze achter de bar, en ineens was daar Edu. Na het nodige geflirt, een aantal biertjes en samen skaten bleken de twee het wel érg gezellig hebben. Love is in the air!

Nieuwe liefde

Met Edu bleek cupido dit keer wél raak te hebben geschoten. Uitzonderlijk genoeg kende de jonge hovenier Suus niet van haar deelname aan B&B Vol Liefde. En dat beviel haar wel. “Het heeft me een stuk schuwer naar mensen gemaakt, om heel eerlijk te zijn,” zegt Suus, “het is echt een schuilmomentje met hem.”

En de liefde is wederzijds! “Het voelt hartstikke top om verliefd te zijn op Suusje”, vertelt Edu, terwijl hij haar een dikke knuffel geeft. “Ze is gewoon een spontane, lieve, vrolijke spring-in-het-veld. Een schatje.”

@rtlboulevardSuus had met Bram in Zweden tijdens B&B Vol Liefde geen match, maar intussen is ze hartstikke verliefd! Of hoe ze dat zelf zou zeggen: superchill. Ze is dolgelukkig met Edu, die ze heeft ontmoet bij het skatepark in Haarlem. Stoked! #rtlboulevard♬ origineel geluid – RTL Boulevard

Nederland, of toch Spanje?

De twee zijn zelfs zo verliefd, dat Suus waarschijnlijk niet terug zal keren naar de B&B van Debbie. “Ik vind het eigenlijk wel lekker om weer terug te zijn. En ik ben misschien een beetje verliefd geworden,” zegt ze giechelend, “daardoor ga ik misschien niet meer terug naar Spanje.” Wat Debbie en Paul daar van vinden? Die zijn hartstikke blij voor Suus. “Toen we de tweede date hadden, had ik Debbie een berichtje gestuurd met ‘Omg Debbie, ik ben nu een jongen aan het daten en hij is zo leuk.’ Dus ze weet het al een tijdje”, aldus Suus.

Bron: RTL Boulevard, TikTok | Beeld: TikTok, NL Beeld

Laatste nieuws