Winning Wednesday: een jaar lang gratis gelato’s van Amorino

Maak kans op een jaar lang gratis ijs!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een jaar lang gratis ijs van het Italiaanse gelatomerk Amorino weggeven!

Amorino

Even waren we bang dat het te mooi was om waar te zijn, maar niets is minder waar: op 4 april opent het Italiaanse gelatomerk Amorino de deuren van diens eerste store in Amsterdam. De Amorino-ijsjes zijn niet alleen heerlijk, maar door hun roosvormige zijn ze ook nog eens prachtig om te zien – grote kans dat je de ijsjes weleens voorbij ziet komen op TikTok of Instagram.

Eerder waren Amorino-filialen al te vinden in Londen, New York, Parijs, Doha, Barcelona en Rome, maar vanaf deze week dus ook in Amsterdam! Bij de store kun je ijsjes in de vorm van een roos in maar liefst dertig smaken krijgen. Van aardbei tot chocolade en van kokos tot banaan: er is voor ieder wat wils. Wil je het liefst een ijsje dat niet te vet is? Dan is er ook yoghurtijs met 0% vet.

Bij Amirono kun je naast heerlijke gelato’s ook pannenkoeken, wafels, ijsmacarons en andere lekkernijen scoren. Hoe leuk!

Win een jaar lang gratis ijs

Op donderdag 4 april is het om 8.00 uur eindelijk zover en opent het eerste Amsterdamse filiaal de deuren aan de Nieuwendijk 175. Voor de early birds komt Amoroni meteen met een wel heel leuke actie. De eerste honderd bezoekers krijgen maar liefst een jaar lang gratis gelato!

Win, win, win

Lukt het jou niet om 4 april meteen bij de opening van de store te zijn? Niet getreurd. Wij mogen ook een jaar lang gratis ijs weggeven voor één persoon*. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Let op: met een jaar lang gratis ijs wordt bedoeld: één hoorntje per week. 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 9 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws