OMG: vanaf vandaag liggen e.l.f. producten in de schappen van Etos

Geen 1 april grap!

Make-up goeroes opgelet! We hebben namelijk wel héél leuk nieuws voor jullie. Ben jij groot fan van het make-upmerk e.l.f.? Dan wordt dat rennen naar de Etos! De drogisterij verkoopt namelijk vanaf vandaag e.l.f. producten in hun winkels. Yay!

E.l.f.

De producten van e.l.f. staan bekend om de goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast is het assortiment echt oneindig, waardoor je er letterlijk álles kunt vinden. Van foundation tot lipgloss, en van skincare tot fixing sprays. Ook verkopen ze de perfecte look-a-likes van andere make-up producten. Denk bijvoorbeeld aan de Halo Flow Liquid Filter Foundation die heel wat weg heeft van de Charlotte Tilbury Flawless filter. Love it!

Goedkoper jasje

Enne, nu we in een wereld leven waar we overheerst worden door de vele make-up trends, zien we soms door de bomen het bos niet meer. Er kan soms best een aardig prijskaartje aan hangen. Enne, precies daar weet e.l.f. op in te spelen. Zo brengt het cruelty en vegan free make-up merk allerlei producten op de markt welke heel wat weg hebben van de duurdere producten, maar dan in een goedkoper jasje. Smart move!

Etos

Eerder moesten we voor de producten van e.l.f. meestal allerlei online webshops afstruinen, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen. De Etos voegt sinds vandaag namelijk e.l.f. producten toe aan hun assortiment. Yay! Zo gaan we onder anderen de Halo Glow Liquid Filter Foundation, de welbekende concealer, de liquid contour, blush én highlighter in de schappen zien liggen. Dat is toch ge-wel-dig?

@etos Geen grap, de make-up van e.l.f. is écht vanaf 1 april bij Etos te koop! 😍 Alvast een voorproefje van een fabulous face-look. Kan jij ook niet wachten? #etos #elfcosmetics #eyeslipsface #1april #geengrap ♬ original sound – etos

“Geen grap, de make-up van e.l.f. is écht vanaf 1 april bij Etos te koop! 😍 Alvast een voorproefje van een fabulous face-look. Kan jij ook niet wachten?”, deelde de officiële TikTok-pagina van Etos al eerder. Dusseh, dat wordt vandaag rennen naar de Etos! Voor welke musthaves ga jij?

Bron: Girl Scene | Beeld: TikTikok, Adobe Stock

Laatste nieuws