Win: 7x 2 bioscoopkaartjes voor Float

Doe mee en maak kans!

Zin om binnenkort weer een filmpje te pakken in de bios? Dan tippen we je graag de film Float. Extra leuk: we mogen 7x 2 bioscoopkaartjes voor deze film weggeven!

Float

Float gaat over de ambitieuze Waverly (Andrea Bang). Ze denkt dat ze precies weet wat ze wil met haar toekomst: na een zomer bij haar ouders in Taipei wil ze in Toronto als geneeskundestudent aan de slag te gaan. Deze plannen worden echter onverwacht gewijzigd en in een impulsieve bui besluit Waverly naar een klein Canadees kuststadje te gaan.

Als Waverly in het water valt, wordt ze gered door de lokale badmeester Blake (Robbie Amell). Waverly kan niet zwemmen en daarom biedt Blake aan om het haar te leren. Naarmate de zwemlessen vorderen, bloeit er onverwachte liefde op tussen de twee. Past Blake in de toekomstplannen van Waverly of zal dit hen uit elkaar drijven?

Float draait nu in de bioscoop.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om met een vriendin, partner of familielid naar Float te gaan? Snappen we. We mogen daarom 7x 2 bioscoopkaarten voor Float weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Nooit meer een winactie missen? Schrijf je dan hier in voor de Winning Wednesday-nieuwsbrief. 

*Deze actie loopt tot en met woensdag 3 april 15.00 uur. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws