Nails on trend: alles over de balletcore-nageltrend

Zoet, zoeter, zoetst!

Van chrome tot aan 3D: ook dit voorjaar zijn er weer tal van nageltrends die te leuk zijn om niet te proberen. Dus hop: op naar die nagelsalon, of zet thuis je nagels straks in de lak. Vandaag praten we je helemaal bij over de balletcore-trend.

Balletcore

Zoet, zoeter, zoetst: van roze krijgen we maar geen genoeg. Al zien we wel een shift van felroze naar zachtroze met een dikke glans, oftewel balletcore. De trend is fris, vrouwelijk en vrij neutraal. Fijn, want je kunt er dus niet echt de mist mee in gaan en de tint matcht met al je outfits. Alleen nog even kiezen of je voor pastelroze met alleen een glans of een metallic shimmer gaat. Deze nagellaktrend past trouwens ook perfect bij de clean girl look (lees midden scheiding, haren strak naar achteren, glowy huid en weinig make-up).

Hieronder voorzien we je van een dosis inspiratie:

Balletcore

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Do it yourself

De balletcore trend gaat perfect samen met BIAB-nagels. Deze gelachtige lak maakt broze nagels harder en gezonder en blijft tot vier weken zitten.

We voorzien je natuurlijk ook graag van een aantal fijne producten om de balletcore trend op je eigen nagels te realiseren. Komen ze:

Deze bubblegum tint blijft lang zitten en glanst als een malle. Vernis in 175 Skieuse €32 Chanel.

Zoet en goed voor je nagels, want deze babyroze nagellak bevat plantaardige keratine en rozenolie. Long Lasting Nail Polish in 904 Baby Pink €3,50 Hema.

De balletcore-trend vraagt ook om verzorgde nagelriemen. Cuticle Pusher & Cleaner €11,21 via Douglas.nl Elegant Touch.

Nog meer nageltrends

Of je nu van pastelroze met alleen een glans of een metallic shimmer houdt: met de balletcore-trend kun je alle kanten op. In Grazia bespreken we overigens nog veel meer nageltrends die op dit moment helemaal hot zijn. Benieuwd naar de trends chrome, french tips twist, 3D en cat-eye 2.0? Haal dan snel de nieuwste Grazia in huis!

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Catwalkpix, Instagram @amyle.nails

Laatste nieuws