Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love it: Fred van Leer lanceert bridal schoenencollectie met Steve Madden

Say yes to Fred!

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje of wil je jezelf gewoon verwennen met een paar bridal-waardige schoenen? Dan hebben we goed nieuws. Steve Madden heeft namelijk de handen ineen geslagen met the one and only Fred van Leer om samen een bridal schoenencollectie te lanceren.

Niet alleen voor brides

Fred van Leer is weer een énige samenwerking aangegaan. Enter: SAY YES TO FRED!

De glinsterende Bridal Collectie van Fred van Leer en Steve Madden is niet alleen geweldig voor brides (to be), hun bruidsmeisjes en gasten, maar deze schoenen zijn geschikt voor iedereen die ervan houdt om te stralen. Zilver, pink, nude en wit, heels, sneakers of ballerina's en afwerkingen zoals satijn, strass-steentjes, leer, en transparante materialen zorgen voor een collectie om door een ringetje te halen.

Hieronder alvast een inkijkje in de collectie:

Combineren

"De collectie is bridal, maar hoe zonde is het om die schoenen alleen op die ene dag te dragen?!", aldus Fred over de samenwerking. "En hoe leuk is het om die schoen van die bijzondere dag nog eens te dragen?! Dan heb je altijd een mooie herinnering, waardoor je outfit nog leuker wordt. En dames, met deze collectie kun je ze allemaal bij een andere outfit dragen. Een toffe jeans erboven met een wit t-shirt, of het overhemd van je vent en je hebt meteen een lekkere look. Daaroverheen nog een blazer en je kunt het terras op. Fijne zomer!"

Oké, Fred heeft ons overtuigd: we hoeven dus geen bride (to be) te zijn om onszelf te trakteren op een paar bruidsschoenen. Enne, de collectie ziet er stunning uit, dus wij gaan zeker een kijkje nemen!

De Steve Madden x Fred van Leer SAY YES TO FRED Bridal Collection is verkrijgbaar vanaf 28 maart 2024 op www.stevemadden.nl. 

Bron en Beeld: So PR