Deze 4 kleuren staan mooi bij brunettes

Good to know!

Natuurlijk kun je alle kleuren van de regenboog dragen. Maar of het je ook goed staat, hangt onder andere af van je haarkleur. Ben jij een brunette of van plan dat te worden? Dan staan de volgende vier kleuren bij jou het mooiste.

1. Rood

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marianne Smyth (@smythsisters)

Rood is nu eenmaal een knalkleur, en dat doet iets met je uitstraling. Je lijkt er krachtiger door – hello powerwoman – én het steekt prachtig af bij je bruine lokken. Overigens kunnen zowel brunettes als blondines rode tinten goed hebben. Is je haarkleur ergens inbetween, dan is dit dus ook de ideale kleur voor jou.

2. Geel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Gele tinten laten brunettes stralen. Hierbij laten we felle gele kleuren zoals neongeel overigens even buiten beschouwing: die kunnen je uitstraling namelijk juist doffer maken. Bij bruin haar staan zachtgele tinten het mooiste. Pluspunten als je een lekker zomers kleurtje hebt!

3. Paars

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Paars is een kleur die lang niet alle dames kunnen hebben, maar hierin zijn brunettes toch vaak de lucky bastards. Waar paarse tinten de uitstraling van blondines snel flets kan maken, doet het die van brunettes juist opbloeien. Enne, de lente is weer in volle gang, dus doe er je voordeel mee!

4. Groen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Als je nog geen groene items in je garderobe hebt, weet je wat je te doen staat. Het is geen standaard modekleur, maar als brunette kun jij het als geen ander hebben. Mazzelaar!

Bron: Cosmopolitan, Elle | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws