Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! MAFS-Jerney is meer dan 25 kilo afgevallen

Wauw!

Jerney is een van de kandidaten die dit seizoen het liefdesavontuur aanging in Married at First Sight. Ze werd gekoppeld aan Jeffrey, en heeft met hem keihard gewerkt om hun huwelijk te laten slagen. Na de opnames heeft Jerney echter ook aan zichzelf gewerkt. Op Instagram laat ze weten inmiddels meer dan 25 kilo afgevallen te zijn, en deelt ze haar indrukwekkende transformatie.

Onzeker

"Onzekerheid, wie kent het niet?", begint Jerney haar verhaal op Instagram. "Ik heb mij er tijdens mijn Married at First Sight-avontuur alleen niet door laten leiden." Toen de weegschaal twee jaar geleden 108 kilo aantikte, zette Jerney de knop om en begon ze met haar afvalproces.

"Toen ik mij moest laten wegen op een testdag woog ik 97 kilo en dat was voor mij de eerste keer dat iemand anders dan ikzelf mijn gewicht te zien kreeg", vertelt ze eerlijk. "Ik bleef door gaan met afvallen en toen ik verrast werd door Carlo woog ik op dat moment 94 kilo."

Bewuster leven

Ook tijdens de opnames is Jerney op haar voeding blijven letten, al heeft ze zo nu en dan ook wel genoten van de wijntjes en lekkere etentjes. "Ik wil mijzelf niets ontzeggen, maar ik ben wel bewuster geworden van wat ik eet, en waarom ik het eet."

Transformatie

Op dit moment weegt Jerney 81 kilo, en is ze dus zo'n 27 kilo afgevallen. "Ik ben er zeker trots op dat ik dit al heb bereikt. Is dit waar ik wil zijn? Dat weet ik niet helemaal als ik eerlijk ben, want al ben ik nog zo ver, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen", geeft ze eerlijk toe. "Maar ik laat mij er niet door tegenhouden!"

Wij vinden in ieder geval dat Jerney een geweldige transformatie heeft doorgemaakt. You go, girl!

Bron: Instagram @jernnvh | Beeld: Married at First Sight, Instagram @jernnvh