Winning Wednesday: 3x een beautypakket van L’Oréal Paris t.w.v. €48,97

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en zoals je van ons gewend bent, staat er weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een oogmake-up beautypakket van L’Oréal Paris weggeven t.w.v. €48,97.

L’Oréal

Musts voor een mooie ooglook? Dat zijn toch zeker wel een klontvrije mascara, een goed wenkbrauwpotlood en een fijne eyeliner. L’Oréal Paris begrijpt dat maar al te goed en daarom mogen we drie keer een mooi beautypakket weggeven voor die jaloersmakende ooglook.

Panorama Mascara

Meer volume? Check! Langhoudend? Check! Smudge proof? Dubbel check! L’Oréal’s Panorama Mascara is een pareltje. Door het fijne borsteltje sla je geen enkel haartje over en lukt het om je wimpers – klontvrij – te voorzien van meer volume. De mascara blijft ruim 24 uur zitten en verzwaart de wimpers niet. Wat wil je nog meer?

 

Superliner Perfect Slim

Een mooie cateye bij jezelf aanbrengen? Dan heb je een heel precieze eyeliner nodig. De Superliner Perfect Silm van L’Oréal Paris heeft een punt van 0,4 mm waardoor je makkelijk een strakke lijn boven je wimperrand tekent. De eyeliner is smudge– en waterproof en blijft dus lekker lang mooi zitten. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Infaillible Brow 24h Filling Triangular Pencil

Het liefst willen we dat onze wenkbrauwen er zo vol, maar natuurlijk mogelijk uitzien. Met het Infaillible Brow 24h Filling Triangular Pencil teken je snel en makkelijk dunne streepjes in je wenkbrauwen die net op haartjes lijken. Het potlood blijft 24 uur lang zitten en is wederom smudge- en waterproof. Het potlood is verkrijgbaar in zes kleuren. Hebben!

Win, win, win

Wil je kans maken op bovengenoemde producten? We mogen drie keer een L’Oréal Paris beautypakket weggeven t.w.v. €48,97 Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!*

Nooit meer een winactie missen? Schrijf je dan hier in voor de Winning Wednesday-nieuwsbrief. 

*Deze actie loopt tot en met dinsdag 2 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws