Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? De cliffhanger van GTST is een maand eerder te zien

Maarre, waarom?

Hoewel we altijd op het puntje van onze stoel zitten wanneer het weer tijd is voor de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden, kunnen we daar nu nóg eerder van smullen. Want wat blijkt? De cliffhanger is dit seizoen al op 30 mei te zien! Een dikke maand eerder dan dat we normaal gewend zijn van de serie. Wow!

Vervroegde cliffhanger

Maarre, dat is nog niet alles. De echte nieuwsgierige aagjes onder ons kunnen de zomercliffhanger al zien op 23 mei op Videoland – nóg een week eerder dus. RTL schrijft het volgende over de cliffhanger die eraan zit te komen: "De spanning stijgt en intriges verdiepen. Maak je klaar voor een emotionele avond in soapdorp Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren." Oeh, sounds good.

Toch is de grote vraag: 'Waarom is de zomercliffhanger een maand eerder dan normaal?' RTL kiest er immers niet voor niets voor om het programma een maand eerder te vervangen door de spelshow Ik Weet Er Alles Van. Geruchten gaan dat het een kostenbesparing is, omdat een quiz maken goedkoper is dan een soap. Hm, laten we daar dan maar vanuit gaan?

Liefdesverhaal van Nola

Inmiddels is het een komen en gaan van inwoners in Meerdijk. Zo moest Jonathan bijvoorbeeld het soapdorpje verlaten, en is Richard weer teruggekeerd. Maarre, dat zijn niet de enige veranderingen. Zo staat het liefdesverhaal van Nola (Noa Jacobus) namelijk op het punt van beginnen. Oeeh!

Er breken hele leuke tijden aan voor Nola. Haar soapleeftijd ligt inmiddels een stuk dichter bij haar echte leeftijd en dat betekent dat haar eerste kalverliefde voor de deur staat. Klusjesman Troj (Mingus Claessen) is de gelukkige! Enne, deze gloednieuwe romance in GTST is deze week al begonnen. Wij zitten voor de buis!

Bron: Libelle, Grazia archief | Beeld: GTST