Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Netflix deelt sneak peek van het derde seizoen van Bridgerton

We can't wait!

Bridgerton-fans opgelet! We wachten inmiddels al maanden op het gloednieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie, maar niet voor lang meer. De releasedatum komt namelijk steeds dichterbij. Enne, daarom trakteert Netflix ons nu alvast op een sneak peek van seizoen drie.

Nieuw liefdesverhaal

Het derde seizoen van Bridgerton zal draaien om Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die (hopelijk) eindelijk voor elkaar vallen.

Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen. Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Sneak peek

Hoewel het derde seizoen dus draait om Penelope en Colin, krijgen we ook nog genoeg te zien van de andere karakters. In de gloednieuwe sneak peek zien we namelijk dat Kate en Anthony nog altijd dol op elkaar zijn. Anthony vraagt Kate ten dans en de romantiek spat ervan af!

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Nouveau, Film Vandaag | Beeld: Bridgerton