Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: nieuw liefdesverhaal op punt van beginnen in GTST

We can't wait!

Voor Nina (Marley van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi) breekt een heel nieuw tijdperk aan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het eerste liefdesverhaal van hun dochter Nola (Noa Jacobus), die al een tijdje behoorlijk aan het puberen is, en Troj (Mingus Claessen) staat op het punt van beginnen. Oeeh!

Bewogen jeugd

Mocht je de verhaallijn van Nola in GTST hebben gemist, of je bent 'm even kwijt, dan geven we je graag een korte recap. Nola is niet de biologische dochter van Bing, maar van Mike (Louis Talpe). Nina raakte tijdens haar huwelijk met Noud (Ruud Feltkamp) zwanger van Mike, maar voedde hun dochter uiteindelijk op met Noud. En nu dus al jaren met Bing – volg je het nog?

Mike, de biologische vader van Nola, leeft niet meer. Hij kwam vlak na haar geboorte om het leven bij een van de meest zinderende GTST-cliffhangers ever. Tijdens het vrijgezellenfeestje van Rik (Ferri Somogyi), voordat hij trouwde met Nuran (Toprak Yalçiner), bleek de parachute waarmee hij sprong gesaboteerd te zijn. De bruidegom himself bleek hierachter te zitten, maar had het eigenlijk op Aysen (Dilan Yurdakul) gemund nadat zij de moord op zijn broer Danny (Jan Kooijman) op haar geweten had. Heftig!

Heftige scènes

Na de zomercliffhanger van 2022 begon Nola zélf het nodige mee te maken. Voor de zomer was het nog een klein meisje, maar daarna werd het een tiener en begon ze lekker te puberen. In die zomer debuteerde de destijds 18-jarige Noa Jacobus als de soapdochter van Nina en moest ze in de huid kruipen van een 12-jarige. En waar kijkers moesten wennen aan het zichtbare leeftijdsverschil, brak er ook voor Marley en Everon een nieuw tijdperk aan. Ze moesten ineens de ouders van een puberkind spelen!

Omdat Noa 18 jaar oud was toen ze de rol in GTST kreeg, viel ze niet meer onder de kinderwet en dus mocht ze heftige scènes spelen. Zo speelde ze hoe Nola een trauma opliep na de politie-inval tijdens een logeerpartij bij de criminele vader van een vriendin. Hierbij raakte ze gewond aan haar oog, waardoor ze meerdere afleveringen met een ooglapje rondliep.

Eerste liefde

Maar aan alle ellende komt nu een einde, want er breken hele leuke tijden aan voor Nola! Haar soapleeftijd ligt inmiddels een stuk dichter bij haar echte leeftijd en dat betekent dat haar eerste kalverliefde voor de deur staat. Klusjesman Troj is de gelukkige! Enne, deze gloednieuwe romance in GTST begint vanavond al. Wij zitten voor de buis!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST