Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ton sur ton: deze 5 outfits droeg Nikkie Plessen afgelopen week

Welke look is jouw favoriet?

Iedere week laat presentatrice en owner en founder Nikkie Plessen van fashion label NIKKIE haar vijf outfits van de afgelopen week zien. Welke van de vijf looks is deze keer jouw favoriet?

Outfit inspiratie

Als hardwerkende vrouw met een modehart showt ze haar persoonlijke stijl. Geïnspireerd door vrouwen als Victoria BeckhamKate Moss en Blake Lively deelt Nikkie Plessen haar kenmerkende eigen outfits met altijd weer die typische eigen mix van trendy, zakelijk sexy, rock-chic en boho-chic.

Hieronder zie je looks die Nikkie de afgelopen dagen droeg. Ze ging deze week voor zowel kleurrijke als neutrale looks, die veelal ton sur ton waren. Van beige tot fully black, maar er kwam ook nog een leuk panterprintje voorbij.

Fragrance Sticks Max – N HOME 

Blush – N BEAUTY

Lipgloss – N BEAUTY

Dress – NIKKIE

Boots – MIU MIU

Eyeshadow – N BEAUTY

Blush – N BEAUTY

Lipgloss – N BEAUTY

Gilet – &C x FIFTH HOUSE

Blazer – &C x FIFTH HOUSE

Pants – &C x FIFTH HOUSE

Bag – BOTTEGA VENETA

Heels – BALMAIN

Extreme Length & Lift Mascara – N BEAUTY (coming soon)

Eyeshadow – N BEAUTY

Lipgloss – N BEAUTY

Jumpsuit – NIKKIE

Heels – NIKKIE

Sunglasses – N EYEWEAR

Lipgloss – N BEAUTY

Bomberjack – NIKKIE (old collection)

Sweater – NIKKIE

Sweatpants – NIKKIE

Boots – NIKKIE

Nikkie ging deze week voor veel ton sur ton-looks. Van beige outfits tot een volledig roze jumpsuit en een all black look: wij zijn er dol op! Zo'n look in één kleur is voor iedereen weggelegd, want of je nu van neutrale kleuren houdt of juist van felle kleuren: het kan allemaal. Enne, af en toe een beetje panterprint aan je look toevoegen gaat never out of style! Welke look was deze week jouw favoriet?

Bron & beeld: NIKKIE