Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winter Vol Liefde-Amy Rose onthult hoeveel weken ze zwanger is

'Ik ben echt zó blij dat het geen geheim meer is', aldus de mommy to be.

Nu het grote nieuws naar buiten is dat Winter Vol Liefde-koppel Amy Rose en Saul hun eerste spruit verwachten, kunnen ze ook ein-de-lijk alle vragen beantwoorden. Zo ook de vraag hoever Amy Rose inmiddels al in de zwangerschap is. Op TikTok gaf ze hier afgelopen weekend uitgebreid antwoord op.

Zwangerschap

"Allereerst, dank je wel iedereen voor alle hartverwarmende reacties die nog steeds binnenstromen. Echt, mijn hart is gevuld met liefde door jullie. Ook namens Saul heel erg bedankt", begint ze de video.

"Ten tweede, hoe ver ben je nu? Ik ben nu dus zestien weken en vijf dagen. Dus vier maanden. En ik begin nu wel steeds meer een buikje te zien. In de avond is 'ie veel groter. Maar hij is nu ook al best wel groot aan het worden zoals jullie kunnen zien. Ik pas ook niet meer al mijn broeken", zo vertelt ze.

@amyrosedebruijn Replying to @jettelouwers ♬ original sound - Amyrosedebruijn

En dat het een opluchting is voor Amy Rose en Saul, is een ding wat zeker is. "Ik ben echt zó blij dat het geen geheim meer is", laat ze aan het einde van de video weten. "Zestien weken en vijf dagen dus!", lacht ze.

Winter Vol Liefde

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze – overduidelijk – volop bezig met de toekomst.

Bron: TikTok, Grazia archief | Beeld: TikTok, Privébeeld Amy Rose