Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan is het vandaag je geluksdag

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, zaterdag 23 maart is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Stier: 21 april - 20 mei

Planeten Jupiter en Uranus in je teken houden je leven interessant. Je hoeft je eigenlijk geen dag te vervelen. Op je werk gebeurt steeds iets, wat de dag verfrissend of ongewoon maakt.

In je relatie en vriendenkring is er never a dull moment, met regelmatig opzienbarende nieuwtjes of spannende ontwikkelingen. Eigenlijk is het alleen me-time dat je af en toe tekort komt. Zorg dat je dit inplant in je agenda.

Tekst: Esther van Heerenbeek - het 12e Huis | Beeld: Selling Sunset (Netflix)