Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is het vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, woensdag 20 maart is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Maagd: 24 augustus - 22 september

Het is een prima tijd voor zelfreflectie. Neem je leven onder de loep om te onderzoeken of je nog op de juiste weg bent. Is je relatie nog naar wens, past je baan nog wel bij je? Besteed je voldoende tijd aan je hobby’s en vriendschappen en neem je voldoende me-time?

Bij deze vragen mag je serieus stilstaan en waar nodig actie ondernemen. Je krijgt nu de kans om je leven opnieuw vorm te geven.

Tekst: Esther van Heerenbeek - het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)