Grazia’s hoofdredacteur Annelies deelt haar 9 favoriete voorjaarsitems

Annelies ging schatzoeken bij TK Maxx.

De lente is dan eindelijk officieel aangebroken! Niets is leuker dan je nu bezighouden met het lenteproof maken van je garderobe en interieur. Geen inspiratie? No worries. Grazia’s hoofdredacteur Annelies ging schatzoeken bij warenhuis TK Maxx en wist de mooiste parels in de wacht te slepen.

Designer items

Zin om de lente terug te zien in je garderobe en huis? TK Maxx to the rescue. Bij het warenhuis kun je een scala aan lente musthaves op de kop tikken. Van de fijnste skincare tot aan designertassen en van kussenslopen tot aan bestek: je kunt het allemaal vinden bij TK Maxx, en dat ook nog eens tegen een fijn prijsje. “Ik sleep altijd de leukste, meest afwisselende items bij TK Maxx in de wacht. Voor mezelf, de kinderen en voor mijn interieur”, deelt Annelies.

“Door het constant wisselende aanbod van het warenhuis, kan ik me er uren vermaken. Er zijn meerdere leveringen per week, waardoor ik altijd weer iets nieuws kan ontdekken. Extra leuk: alle items –ja, ook van de grootste merken – zijn tot 60 procent goedkoper dan de adviesprijs. Inderdaad: grote merken, kleine prijzen.”

Onlangs vulde Annelies haar garderobe aan met deze mooie (voorjaars)items die helemaal on trend zijn.

Dark Chocolate

Zodra de lente begint, ruilen we onze donkere kleding in voor lichte(re) items. Toch hoef je dat niet meteen te doen. Dark Chocolate wordt namelijk dé kleur die we deze lente overal gaan terugzien. “Een chocoladebruine tas mag daarom niet ontbreken in je lentegarderobe! Hoe leuk is deze bruine, faux leather tas?”

TK Maxx
€119,99

Ice blue

Een andere lentekleur die we volop gaan zien, is ice blue. “Ice blue is bovendien een kleur die makkelijk te combineren is met veel items. Deze baby blauwe handtas kwam ik tegen tijdens het schatzoeken bij TK Maxx. Is het geen pareltje?”

Tas
€49,99

Denim on denim

Denim on denim blijft ook dit jaar hot.”Van spijkerjurken tot wide leg jeans: met denim sla je dit seizoen de plank nooit mis.”

Tk MAxx
€24,99

Training top

“Momenteel train ik voor de marathon van Parijs. 7 April is het zover en ren ik 42,195 km door de Franse hoofdstad. Een goede training top is tijdens het trainen geen overbodige luxe. Deze top kon ik dan ook niet laten liggen.”

€12,99

Knitted

We zijn de gehaakte items nog lang niet zat, en dat is maar goed ook. “De gehaakte items zijn vaak lekker luchtig en zien er ook nog eens speels uit. Perfect voor de lente!”

€21,99

Interieur

Ook ging Annelies aan de slag met haar lente-interieur. “Aangezien het bijna Pasen is, kon ik het niet laten om items mee te nemen die leuk staan op de Paastafel. Hoe leuk is het om de brunchtafel te versieren met pasteleieren en wortels?”

€7,99

 

Paaseieren
€7,99

Paasbrunch

“Tijdens het winkelen moest ik enorm lachen toen ik deze easter bowl met konijn tegenkwam. Hilarisch om hier je pistolets in te doen als iedereen aan de paasbrunch begint.”

€9,99

Servetten

“Hoewel niemand er tijdens het eten op zit te wachten om te knoeien, kun je er donder op zeggen dat het wel zal gebeuren. Servetten zijn daarom onmisbaar op tafel. Deze servetten zijn van stof en dus herbruikbaar. Lekker makkelijk.

€7,99

Heb jij nu ook helemaal zin om te shoppen bij TK Maxx? Er is altijd wel een warenhuis bij jou in de buurt. TK Maxx heeft inmiddels zestien winkels in Nederland: Almere, Amsterdam (3), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2), Utrecht en Zoetermeer.

Beeld: TK Maxx, Martijn Senders

Laatste nieuws