Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maria Tailor over Special Forces: 'Als de All Stars-editie komt, ga ik winnen'

Het programma was voor haar 'life changing'.

Maria Tailor liet in Special Forces VIPS zien wat een ongelofelijke powervrouw ze is. Ondanks dat ze de eindstreep nét niet haalde was ze wel de last woman standing, en dat is natuurlijk al een buitengewone prestatie. Maar, zou ze dit avontuur ooit nog een keer aandurven? Aan RTL Boulevard vertelt Maria er alles over.

Life changing

"Voor mij was het echt life changing", begint Maria. "Ik kwam wel eerst helemaal gebroken thuis. Ik weet niet eens hoe ik die vlucht heb overleefd, want ik had alles gegeven. Gekneusde ribben, ontstoken ogen." Oh my... Het was zelfs zo erg, dat ze voor één van haar ogen terug moest naar het ziekenhuis: "Ja, het ging helemaal mis."

Maar daar houdt het niet op. "Ik had een ontstoken teen. Mijn hielen lagen open, en mijn huid lag open van het tijgeren. Ik was ontzettend veel afgevallen. Ik heb dat nog nooit meegemaakt, dat ik dus thuiskwam en rust moest nemen", vertelt Maria.

All Stars-editie

Na al die ervaringen én verwondingen kunnen wij ons niet voorstellen dat je dit ooit nog een keer zou willen meemaken. Toch denkt Maria daar anders over. Ze vertelt: "Als ze mij zouden bellen om dat nog een keer te doen? Het is dubbel. Want je kunt het denk ik ook doen omdat je niet weet wat je gaat krijgen. (...) Nu weet ik wat er komt, maar eerlijk: ik vond het heel leuk. Ik zou nog een keer gaan, dus als de All Stars-editie komt, dan ga ik weer meedoen en dan ga ik winnen."

Mega trots

Gisteren blikte Maria al terug op haar Special Forces avontuur. Op Instagram schreef ze: “Zoveel geleerd, zo hard gestreden. Nog nooit zo diep gegaan en het uiterste van mijn lichaam gevraagd. Totaal gehavend naar huis gegaan maar met een mega trots gevoel. Super veel respect voor iedereen die hier ooit aan mee heeft gedaan en voor de staf. We hebben zoveel geleerd van elkaar en blijven hopelijk nog lang in elkaars leven." You go, Maria!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Shotbysud