Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Love Islands Rowenna en Donny zijn uit elkaar

'We maken elkaar niet meer gelukkig'

Premiere Sint Ahoy

Verdrietig nieuws: er is een einde gekomen aan het liefdessprookje van Love Islands Rowenna en Donny. In haar Instagram stories deelt Rowenna dat het stel heeft besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Niet meer gelukkig

In een kort bericht op Instagram laat Rowenna weten dat het uit is tussen haar en Donny. "Lieve allemaal, bij deze wil ik mededelen dat Donny en ik uit elkaar zijn", schrijft ze. "We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven."

Beeld: Instagram @rowenna_vdl

Op zijn Instagram-profiel post Donny het bericht van Rowenna, en vult hij dit nog wat aan. "Helaas speelde het al een langere tijd, we hebben het geprobeerd. Maar het is helaas niet gelukt, we gunnen elkaar het beste!"

Love Island

De relatiebreuk zal voor veel mensen ongetwijfeld als een donderslag bij heldere hemel komen. We kennen Rowenna en Donny immers al een aantal jaren als een waar power-koppel. De twee leerden elkaar kennen in Love Island 2021, maar pas in Nederland sloeg de vonk over. Sindsdien hebben we veelvuldig romantische kiekjes en video's van het stel voorbij zien komen.

Toekomstplannen

In september vorig jaar deed Rowenna nog een boekje open over haar toekomstplannen met Donny. “Volgend jaar hopen Donny en ik een huisje samen te vinden, ik vermoed in de buurt van Rotterdam, waar hij woont", zei ze destijds. Haar plannen om als presentatrice aan de slag te gaan, hoopte ze te delen met haar grote liefde.

In oktober vierde het stel een bijzondere mijlpaal. Rowenna en Donny waren toen twee jaar samen, en nog altijd even gelukkig. Inmiddels lijkt het er dus op dat het vuurtje tussen de realitysterren is gedoofd. Veel sterkte!

Bron: Instagram @rowenna_vdl, @donsses | Beeld: NL Beeld, Instagram @rowenna_vdl

Showbizz
  • HILVERSUM, 01-10-2023, VUE Hilversum Nederlandse premiere van de film Sint Ahoy in VUE Hilversum. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Donny Navajas en Rowenna van der Linden