Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze vergaande affaire in GTST maakt de tongen los bij kijkers

Van schoonfamilie naar lovers: fans raken niet uitgepraat over de relatie tussen Richard en Shanti.

We zijn inmiddels behoorlijk wat gewend van de verhaallijnen in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar een nieuwe affaire die in de soap wordt uitgelicht vinden sommige kijkers wel héél ver gaan.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Van schoonfamilie naar lovers

Op Instagram worden GTST-kijkers getrakteerd op de nieuwe maandtrailer van de serie. Daarin gebeurt zoals altijd weer een hoop, maar er is één verhaallijn waar volgers maar niet uitgepraat over raken. In de trailer zien we namelijk dat Shanti (Bertrie Wierenga) en Richard (Edwin Jonker) met elkaar het bed induiken. Enne, dat zijn dezelfde Richard en Shanti die voorheen schoonvader- en dochter waren...

Een maand geleden keerde Richard van Nooten terug naar Meerdijk. Maar waar het erop lijkt dat de ontsnapte gevangene zich als een soort vader ontfermt over Shanti, is er in werkelijkheid iets heel anders aan de hand. Er bloeit iets op tussen de twee, en het duurt niet lang voordat ze samen in bed belanden.

Reacties

Hoewel niet iedereen te spreken is over de romantische wending tussen Richard en Shanti in de serie, kunnen sommige kijkers de plottwist wel waarderen. "Ik vind Shanti en Richard eigenlijk wel een leuk stel samen", schrijft iemand op Instagram. Een andere kijker vreest voor gezinsuitbreiding: "Let op Shanti is zo zwanger van Richard."

Meer drama

Naast deze toch wel bijzondere affaire, barst de nieuwe maandtrailer natuurlijk van nóg meer drama, leugens en geheimen. Zo smeedt Nina (Marly van der Velden) een plannetje om haar man Bing (Everon Jackson Hooi) mee te trekken in een zakelijke beslissing, lijkt het opnieuw niet goed te gaan tussen Luuk (Kees Boot) en Linda (Babette van Veen), en hangt ook het huwelijk van iconisch koppel Ludo (Erik de Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) aan een zijden draadje. Oftewel: het wordt weer smullen deze maand!

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Goede Tijden, Slechte Tijden, Instagram @gtst