Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: EMIDJ-winnares Michelle kondigt babynieuws aan

'Oh spannend... 🍼😍'

Gisteren was een bijzondere dag voor Michelle, de partner van Roy Donders, die het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle won. Naast haar winst heeft ze namelijk nog meer goed nieuws: de reality-ster kondigt namelijk aan dat haar zus in verwachting is!

Tante

De winnares van het populaire reality-programma kijkt enorm uit naar de komst van haar kleine nichtje of neefje en is dan ook mee naar de echo. Via haar Instagram-verhaal deelt ze een aantal video's dit heugelijke moment. "Oh spannend... 🍼😍", schrijft Michelle bij een Story waarop we haar met haar zus naar binnen zien gaan bij de echopraktijk in Eindhoven. Vervolgens deelt ze een video van de echo zelf: "Ik word tanteeee!! 🎉😍👶", aldus een enthousiaste Michelle. Cute!

Beeld: Instagram @michelle.bibi.l

Finale EMIDJ

In de finale van Echte Meisjes in de Jungle zagen we hoe Michelle het opnam tegen de Urkse Jacomien én er vervolgens met het prijzengeld vandoor ging. Op basis van cryptische aanwijzingen moesten de dames een route door Paramaribo afleggen. Daarbij moesten ze liftend naar drie punten reizen om daar tokens op te halen. Na elke stop moesten ze weer op zoek naar een nieuwe lift. Michelle bereikte Valerio nét wat eerder dan Jacomien en ging er dan ook met de winst vandoor.

Jacomien greep eindigde dus als tweede en greep nét naast het prijzengeld. “Op het moment zelf baalde ik niet, want ik gun het Michelle enorm. Maar nu denk ik: jammer, want het was een mooi bedrag dat je kon winnen”, deelde Jacomien toen we met haar belden.

Vaatwasser

Voordat de halve finale begon fantaseerden de overgebleven meiden wat ze met het prijzengeld zouden doen. Voor Jacomien bleek dat een nieuwe vaatwasser te zijn. Ook Michelle had dit onthouden en toen het programma afgelopen was en de dames weer thuis waren, besloot ze Jacomien een vaatwasser op te sturen. “Dat vond ik zo lief! Ik heb nog nooit zo’n groot cadeau gekregen. Dat had ze echt niet hoeven doen”, aldus Jacomien over Michelle's gulle gift.

Bron: Instagram @michelle.bibi.l, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs