Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is het vandaag je geluksdag

Het geluk staat aan jouw kant vandaag!

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, vrijdag 1 maart is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Leeuw: 23 juli t/m 23 augustus

Je kunt met een aantal pittige uitdagingen te maken krijgen, die met je baan of privéleven te maken hebben. Met sommige issues loop je al een tijdje rond, andere zijn nieuw. Het is van belang dat je naar jezelf luistert. Naar je eigen behoeftes en verlangens. Dat is de enige manier om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Verder mag je sowieso liever zijn voor jezelf. Je legt de lat erg hoog en kunt zeer streng voor jezelf zijn.

Tekst: Esther van Heerenbeek – het 12e Huis | Beeld: Outer Banks

Laatste nieuws