Leuk! Er komt een spin-off van Virgin River

En seizoen 6 is in productie!

Het is alweer even geleden sinds we naar de kerstspecial van Virgin River konden kijken. Het zesde seizoen is inmiddels in productie, maar er is meer goed nieuws. Er is namelijk een spin-off in de maak.

Seizoen 6

In september verscheen het vijfde seizoen van Virgin River op Netflix en in december konden we kijken naar een kerstspecial. Sindsdien bleef het stil rondom de serie, tot vorige week. Toen werd namelijk aangekondigd dat het zesde seizoen officieel in productie is! “It’s official! Virgin River season 6 is back in production!“, klonk het op Instagram.

De opnames hebben echter wel wat vertraging opgelopen, dus waarschijnlijk is het nieuwe seizoen pas in 2025 te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Prequel

Daarnaast kunnen we ons ook gaan opmaken voor een heuse prequel, zo meldt Deadline. Deze zal gaan over de ouders van Mel. De moeder van Mel, Sarah Jensen, overleed toen Mel nog jong was. Haar vader, Everett Reed, kwam pas voor het eerst in beeld in de kerstspecial. Mel kwam er namelijk toen pas achter wie haar vader echt is. De spin-off duikt dieper in het liefdesverhaal van Sarah en Everett.

Casting

Volgens Deadline wordt er momenteel gecast voor jonge acteurs om Sarah en Everett te spelen in de flashbackscènes van seizoen 6, maar deze acteurs zullen dan ook in de spin-off spelen die nog in de ontwikkelingsfase zit.

Virgin River showrunner Patrick Sean Smith vertelde EW vorig jaar al dat Everett “zeker een grote rol zal spelen in Mel’s verhaallijn” in seizoen 6, dus we zullen ongetwijfeld een hoop flashbacks te zien krijgen van zijn relatie met Sarah. Exciting!

Bron: Yahoo, Netflix-Nederland | Beeld: Netflix (Virgin River)

Laatste nieuws