Hebben: Zara voegt aesthetic haarproducten toe aan assortiment

We can't wait!

Na al die jaren weet Zara ons nog steeds keer op keer weer te verrassen. In 2021 breidde de winkelketen haar beautycollectie uit met make-up, en van de parfums zijn we al bijna 20 jaar groot fan. Maarre, nu is het tijd voor haarproducten, moet Zara gedacht hebben. Binnenkort shop je er namelijk ook de meest hebberigmakende producten voor in je haar. Oh my!

Beautyproducten

Het is geen geheim meer dat je bij je favoriete winkelketen niet alleen voor kleding terecht kunt, maar ook voor fijne beautyproducten. Zara weet bijvoorbeeld als geen ander hoe je betaalbare dupes maakt van luxe parfums, waar wij de kledingwinkel erg dankbaar voor zijn! Niet heel lang geleden lanceerde Zara ook een uitgebreide make-uplijn, waarvan de producten sindsdien als warme broodjes over de toonbank gaan. En als klap op de vuurpijl zien al deze beautyproducten er ook nog eens stuk voor stuk enorm aesthetically pleasing uit.

Haarlijn

Maar bij parfum en make-up houdt het niet op, nee: Zara lanceert binnenkort een haarlijn met de naam Zara Hair EVERYDAY BASICS. Deze collectie bevat zes verschillende haarproducten, die zijn gemaakt in samenwerking met haarstylist Guido Palau. Deze haarstylist is onder de grote celebs geen onbekende, hij werkte eerder namelijk samen met namen als Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista. Guido weet dus als geen ander waar een goed haarproduct aan moet voldoen.

De collectie omvat zes diverse producten om je haar mee te stylen en te verzorgen. Hieronder vallen een Hair Spray, Light Hair Balm, Dry Texturizing Spray, Volumizing Mousse, Blow Dry Spray en Curl Activator. Door dit ruime aanbod, creëer je met gemak verschillende looks. Dus of je nu gaat voor een volumineuze blowout of een gladde paardenstaart zonder baby haartjes, met deze producten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs

Nu is natuurlijk de vraag: wat kosten de producten én zijn ze al verkrijgbaar? Voor het laatste zul je nog even geduld moeten hebben. Zara heeft namelijk aangekondigd dat de producten vanaf 4 maart beschikbaar zullen zijn, en dat deed de winkel met déze leuke TikTok:

@zaraZARA HAIR EVERYDAY BASICS. Available March 4th.♬ original sound – ZARA

Als het gaat om de prijzen van de EVERYDAY BASICS-lijn, houdt Zara de lippen nog stijf op elkaar. Maar, de kledingwinkel kennende, verwachten wij geen exorbitante bedragen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we een voorraadje van de nieuwe haarproducten in kunnen slaan. Ga jij ze kopen?

Bron: fem-fem, TikTok @zara | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws