Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Ruud de Wild moet in hotel overnachten door trage verbouwing

'Wél elke dag ontbijtbuffet... 😅'

Perspreview docuserie Ruud & Olcay

Radio-dj Ruud de Wild heeft het geluk niet echt aan zijn kant als het op de verbouwing van zijn huis aankomt. Sterker nog, de verbouwing gaat zo traag, dat Ruud tijdelijk in een hotel moet overnachten.

Vertraging

In zijn radioprogramma op NPO Radio 2 vertelt Ruud dat zijn huis verre van af is. "Eerst was het half januari, toen werd het februari, toen half februari", vertelt hij over de verbouwing. "Nou wordt niks geleverd. Nou zit ik zonder kranen." De kranen worden deze week geleverd, maar de vloer laat ook nog even op zich wachten.

Hotel

"Nou moet ik vanaf volgende week in een hotel", zegt Ruud. "Ik heb een hotel gevonden, lekker goedkoop hotel. Zo cheap ass ben ik dan ook wel weer." De radio-dj vindt het enorm irritant dat alles zo laat wordt geleverd. "Iedereen belooft maar wat. Dan zijn het drie dagen, dan drie weken en dan drie maanden. Krijg de tyfus", roept hij boos.

Toch probeert hij ook de voordelen van het wonen in een hotel te zien. Éen daarvan is dat er in ieder geval altijd een lekker ontbijt klaar staat. "En ze maken je bed op. En je kan vanaf het balkon naar beneden pissen", grapt hij.

Relatie

Vorig jaar augustus verbraken Ruud de Wild en Olcay Gulsen hun relatie, waarna Ruud is gaan verhuizen. "De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken”, zei Olcay destijds.

“We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf", aldus het stel.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • STAD, 04-01-2023, Parkzuid Perspreview docuserie Ruud & Olcay in Parkzuid, Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Ruud de Wild