Zo stijl je de virale gele Onitsuka Tiger sneakers

Mooi geel is niet lelijk!

Adidas samba sneakers, move over! Er gaat op dit moment een nieuwe sneaker viraal, namelijk de gele Onitsuka Tiger sneakers. We zien de gele schoen massaal op Pinterest en TikTok voorbijkomen. Heb jij een paar weten te bemachtigen, maar vind je het lastig om er outfits mee te maken? We’ve got you.

Weer in de mode

De gele Onitsuka Tiger-schoenen zijn op dit moment helemaal hot. De schoen werd ooit ontworpen door Onitsuka Shōkai voor het nationale team van Japan tijdens de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. De schoen werd een enorme hit en werd ook buiten de sport om gedragen. De sneaker is nu weer helemaal in de mode, maar het is de gele MEXICO 66™-sneaker die er bovenuit springt.

Zo combineer je de schoen

Menig fashion-liefhebber heeft al een paar weten te bemachtigen en we zien dan ook al leuke outfits voorbijkomen. Weet jij nog niet zo goed hoe je de sneaker moet combineren? Hieronder zetten we wat inspiratie-video’s voor je op een rijtje.

@linda.szaa IG: Linda.sza 🫶🏼 #onitsukatigerofficial #onitsukatigerwomen #yellowshoes #colorfulshoes #sneakersforfall #sneakertrends #sneakertrends2023 ♬ Lil Boo Thang – Paul Russell

Of keep it simple:

@maia_andrews Styling the iconic yellow Onitsuka Tiger Mexico 66 trainer 🐯 #onitsukatiger #onitsukatigermexico66 #stylingideas #autumnfashion ♬ original sound – Maia Andrews

Mocht je de kleur geel nou iets te heftig vinden, is de schoen er ook in wat minder opvallende kleuren zoals beige of wit. Deze zijn perfect om in je capsule wardrobe te hebben.

@v__rivera some random outfits w my new onitsukas 🤍 #onitsukatiger #mexico66 #melbourne #melbourneaustralia ♬ Collide (sped up) – Justine Skye

Wij denken dat deze schoenen – net als de Adidas Campus en Samba – snel uitverkocht zullen zijn in Nederland. Mocht je graag een paar willen maar ben je te laat, dan kun je eventueel ook opzoek gaan naar een geel paar Adidasjes of een geel paar lage Puma’s. Ook leuk!

Bron: Fem Fem | Beeld: TikTok, Adobe Stock

Laatste nieuws