Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Olof in de trailer van nieuwe Nederlandse speelfilm

'Niks mis mee'

Na zijn deelname aan B&B Vol Liefde is Olof absoluut niet van de radar verdwenen. Zo zagen we hem al in reclamespotjes voorbijkomen en speelt hij binnenkort zelfs in een film. De trailer van de film is inmiddels uit en ja hoor, we zien Olof terug!

Rol in film

Zal de B&B van Sarah vol liefde stromen? Dat is de vraag in de nieuwe Nederlandse speelfilm Bed & Breakfast. Leuk nieuws voor alle fans van B&B Vol Liefde, want Olof en Anne hebben een kleine rol in de film te pakken. Olof reisde dit seizoen af naar Portugal, om het hart van Marian te veroveren. De gepensioneerde scheepswerktuigkundige ging viral met zijn uitspraken als ‘Niks mis mee’. Maar naast Olof gaan we nóg een bekende van B&B Vol Liefde tegenkomen: de spirituele Anne. Zij was de allereerste gast bij Walter in Frankrijk en haar dansjes en spirituele sessies maakten eveneens veel los bij het publiek.

De trailer voor de film is inmiddels uit en daarin zien we Olof al gelijk terug. "Niks mis mee", horen we hem zeggen. Aha!

Waar gaat de film over?

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Naast Olof (en B&B-ster Anne), zijn de hoofdrollen in de romantische komedie voor Sanne LangelaarMingus Dagelet en Oscar Aerts. Daarnaast zijn ook Liz SnoijinkMargôt RosDenise AznamHassan SlabyJelka van Houten en Sabri Saad El Hamus te zien. Bed & Breakfast zal dit voorjaar in de bioscoop verschijnen. We can’t wait! 

Bron: Shownieuws | Beeld: Annemieke van der Togt

Showbizz
  • Olof en Anne op de set van Bed & Breakfast. (Beeld: Annemieke van der Togt)