Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan is vandaag your lucky day!

Oeh!

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan heb je geluk! Vandaag, zaterdag 2 maart, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins, zoals het krijgen van een compliment van een vreemde. Maar ook om iets groots, zoals de ware tegen het lijf lopen op straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Schorpioen: 23 oktober t/m 22 november

Je sukkelt wat met je gezondheid. Je beschikt vaak over minder energie dan je zou willen of je bent zelfs ziek. Het is essentieel dat je jezelf de tijd gunt om te herstellen. Ook al schreeuwt alles in jou dat je verder wil en je to-do-lijstje lang is. Juist omdat je vaak over je grenzen bent heengegaan, ben je in deze situatie terechtgekomen. Doe het dus vanaf nu, zoals het wel oké is voor jou.

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: One Day (Netflix)

Laatste nieuws