Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelor Paul werd door zus opgegeven: ‘Het begon als grapje’ 

Binnenkort begint de 31-jarige Paul aan zijn zoektocht naar de ware liefde in De Bachelor. Een zoektocht die hij serieus neemt, maar die begon als grapje van zijn zus. 

Opgegeven door zijn zus

Op 7 maart gaat het nieuwe seizoen van De Bachelor weer van start. Dit seizoen staat er geen BN’er in de spotlight, dus veel weten we nog niet over de nieuwe Bachelor(s). Grazia belde daarom met Paul om alvast wat meer te weten te komen over de vrijgezel. Te beginnen met; waarom wilde hij de nieuwe bachelor worden?

“Nou, het begon als een grapje”, lacht Paul als we hem naar zijn deelname vragen. “Mijn zusje had me opgegeven en ik nam het daarom niet zo serieus. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik niet gekozen zou worden, maar op een gegeven moment kwam toch dat telefoontje. Ze vonden me geschikt.” 

Waar de meeste mensen nadenken over hun deelname voor ze zich opgeven, brak dat moment toen pas voor Paul aan. “Het was aan de ene kant een enorm compliment dat ze me geschikt vonden, maar meedoen betekende nogal wat. Ik werk als advocaat en had veel zittingen gepland. Als ik een lange tijd weg zou gaan, zou ik mijn cliënten niet kunnen vertegenwoordigen.” Toch besloot hij ervoor te gaan. “Hoe vaak krijg je nu zo’n kans? En misschien zou ik wel echt liefde vinden. Bovendien vonden de vrienden en familie aan wie ik het vertelde het hartstikke leuk. Als het tegen zou vallen, had ik het tenminste geprobeerd, zeiden ze. Nooit geschoten is natuurlijk ook altijd mis.”

Een familieman

Paul is een echte familieman. Hij heeft een goede band met zijn familie en hoopt dat zijn toekomstige partner het ook goed met hen zal vinden. “Ik vind dat wel heel belangrijk”, deelt hij. Al zou hij iemand er niet meteen om afschrijven als dat niet het geval is. “Als je verliefd bent, dan ben je verliefd en maak je er het beste van. Maar ik doe wel veel met mijn familie. Mijn zusje is mijn beste vriendin en met haar ga ik ook samen op vakantie. Ik zou het daarom heel fijn vinden als mijn toekomstige vrouw het goed kan vinden met zowel mijn vrienden als met mijn familie. Dat is ook een van de dingen die ik haar te bieden heb: een heel leuke en gezellige omgeving!”

Beeld: Jasper Suyk