Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Er valt weer genoeg te doen en te beleven!

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Ontdek een restaurant met NeoTaste

Ken jij NeoTaste al? Deze gloednieuwe restaurant-ontdekkings app voor food lovers is deze maand gelanceerd in Amsterdam. Inmiddels zijn er al meer dan 200 aangesloten restaurants, waardoor je eindeloos nieuwe culi hotspots kunt ontdekken. Bovendien biedt de app allerlei exclusieve voordelen, zoals twee hoofdgerechten voor de prijs van één of een gratis dessert. Sounds good, right? Ideaal als je een avondje uit gaat, maar toch van te voren even snel maar gezellig uiteten wil. Extra fijn in deze tijden waarin alles duurder wordt.

Let op: om de app te gebruiken – en van de voordelen te profiteren – moet je wel een abonnement afsluiten. Dit kost €4,99 per maand of €2,99 per maand bij een jaarabonnement.

NeoTaste

Luister de podcast van Anna en Yeliz

Carrièretijgers Anna Nooshin en Yeliz Çiçek hebben deze week de gloednieuwe podcast How to get the job (done) gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness.

Denk hierbij aan gesprekken over je persoonlijke brand, tips over netwerken, vragen van luisteraars, en gesprekken met experts uit het vakgebied. De eerste twee afleveringen, waarin de dames zich nog eens voorstellen, staan inmiddels al online. Elke maandag verschijnt er om 17.00 uur bovendien een nieuwe aflevering. Wat ons betreft een echte must-listen!

Proef de nieuwe smaak van Coca-Cola

Wil jij eens een nieuwe colasmaak proberen? Goed nieuws, want Coca-Cola heeft de eerste Coca-Cola Creations van 2024 gelanceerd: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. Dit limited edition-drankje is geïnspireerd op K-pop, een subcultuur uit Zuid-Korea dat inmiddels wereldwijd ongekend populair is door de Koreaanse popmuziek, films, beauty- en fashiontrends.

Bij elke slok van Coca-Cola K-wave Zero Sugar zul je de klassieke, verfrissende Coca-Cola smaak herkennen, verrijkt met een fruitige smaak. Het blikje heeft een uniek design dat de energie en passie van een K-pop concert tot leven brengt met LED-schermpatronen en levendige kleuren. Wil je proeven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coca-Cola Nederland (@cocacola_nl)

Bezoek het Winter Garden Festival

De zomer staat bekend als het festivalseizoen, maar ook in de winter zijn er festivals om te bezoeken. Neem nu het Winter Garden Festival in Haarlemmermeer. Tijdens dit festival kun je heerlijk dansen op electric beats (onder andere muziek van Chris Avantgarde, Innellea, Cynthia Spiering en SNTS), maar je kunt ook straattheater spektakels aanschouwen en heerlijk eten halen bij food trucks.

Wanneer:
Zaterdag 24 februari.

Waar: 
Stelling, 2141CP Vijfhuizen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Winter Garden (@wintergardenfestival)

110 bijzondere bestemmingen

Het reisboek 110 bijzondere bestemmingen van Elke Salverda en Sarah Reinhoudt – bekend van de travelblog Wanderlust – zit vol met de mooiste reisbestemmingen die nog niet ontdekt zijn door de massa. Dankzij de knettermooie foto’s en tips van fotografen, reisjournalisten en bekende Nederlanders wil je direct je koffers pakken.

€22,99 

110 bijzondere bestemmingen

Thuis voor de buis

Geen zin om eropuit te gaan dit weekend? Een avondje (of dagje, of heel weekend) op de bank liggen is af en toe ook heerlijk. Drankje in de ene hand, je favoriete snack in de andere hand en je bent good to go om heerlijk te bingen.

Zo kijk je op Videoland bijvoorbeeld de serie PATTY, die afgelopen weekend in première ging. Ook het nieuwe seizoen van De Verraders, met onbekende Nederlanders, is daar te streamen. En sinds gisteren is de docu De gijzeling in de Apple store te zien. Of Netflix kun je kijken naar Avatar: The Last Airbender en de film What Men Want. En op Prime Video kijk je onder meer Safehouse en Hypnotic.

Fijn weekend!

Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws