Jessie Jazz Vuijk deelt eerlijke video van lichaam na zwangerschap

Beautiful as always!

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verwelkomden afgelopen oktober zoontje Xavier. Sindsdien bevindt Jessie Jazz zich op een blauwe wolk, maar dat betekende ook dat de gym even gelaten werd voor wat het is. Nu, vier maanden na de bevalling, duikt de kersverse mom de sportschool weer in en deelt ze een eerlijke before-video op Instagram.

Langzame start

Vier maanden geleden zette de influencer haar zoon op de wereld. Vanzelfsprekend is haar lichaam anders dan voor de zwangerschap. Daar is ze oké mee, maar Jessie zou zich ook wel weer meer haarzelf willen voelen. En daarom is ze een maand geleden weer voorzichtig begonnen met sporten. “Dat krijgt wel echt een totaal andere dimensie als je een kind hebt gekregen”, vertelt ze in een video op Instagram. “Ik ben super langzaam gestart met een geweldige yoga docent. Die heeft me helemaal begeleid in dat mijn buikspieren weer terug bij elkaar komen. Toen ik van haar een go had gekregen, ben ik begonnen met sporten: pilates en één keer in de week krachttraining.”

Voeding

Ook haar voeding moet eraan geloven. “Waar ik eerst heel veel snoepte en snackte, en ook door de borstvoeding heel veel trek had, heb ik nu besloten om even te stoppen met suikers. En gewoon weer heel gezond te gaan eten. Met heel gezond bedoel ik natuurlijk wel heel voedzaam, want ik heb het nodig als ik veel sport en borstvoeding geef”, legt Jessie uit.

Traject

Dat doet ze allemaal niet zonder hulp, want ze gaat een traject van DAG ÉÉN volgen. “Zij gaan voor mij een voeding- en sportschema maken. Het is een traject van zes weken om snel en blijvend fit te worden.” Ze benadrukt dat het geen crash dieet is.

In onderstaande video deelt Jessie de before beelden van haar lichaam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Dankbaar

“Het is een beetje fluffy, wat logisch is natuurlijk. Qua conditie ben ik ook echt snel buiten adem”, vertelt ze. Haar main goal is een fitte moeder voor haar zoon zijn. “Ik ben vet trots op mijn lijf, het heeft gewoon een kind gemaakt. Een gezonde man van 4,4 kilo op de wereld gezet. Ik ben heel blij en dankbaar en ook helemaal oké met hoe het er nu uitziet. Maar ik heb gewoon zoveel zin om me weer sterk te voelen”, legt ze uit. “Ik ga jullie gewoon helemaal meenemen in dit proces. En natuurlijk ook wat het me mentaal gaat brengen.”

Bron: Happy in Shape, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws