Awh! Jaimie Vaes deelt lief kiekje uit de oude doos

Zo zag Jaimie er in haar jongere jaren uit!

Jaimie Vaes ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe zag de knappe ondernemer, stylist, influencer en presentatrice er vroeger eigenlijk uit? Ze deelt een té lief kiekje van haar jongere zelf op haar Instagram Stories.

Jaimie als klein meisje

Cuteness alert! Momenteel gaat er leuke challenge rond op Instagram waarbij je jezelf kunt showen in je jongere jaren. We Love it, want bekend Nederland voegt ook af en toe een eigen foto toe door deze hype!

Enne, ‘Everyone tap in. Let’s see you as a kid’ was ook voor Jaimie Vaes reden genoeg om even het archief in te duiken. Ze toverde een té schattig kiekje van zichzelf uit de oude doos tevoorschijn. Deze deelt ze vandaag op haar Stories, bekijk ‘m hieronder:

Awh, precies zoontje Lío als je het ons vraagt! Good genes run in the family! En aan gevoel voor stijl had de kleine Jaimie zo te zien destijds ook al geen gebrek.

Geen makkelijke jeugd

In haar eigen realityserie showt Jaimie niet alleen haar flamboyante levensstijl, ze doet ook af en toe een boekje open over haar jeugd. Makkelijk was die niet: de brunette was naar eigen zeggen een lastige puber. Haar biologische vader zag ze nauwelijks en ze werd opgevoed door haar oom en tante. Des te knapper dat ze het zo ver heeft geschopt in de mediawereld!

Bron: Instagram @jaimievaes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws