Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze retro mini-oven van Action is perfect voor op een studentenkamer

Klein, fijn en super stylish!

woman is preparing bakery.

Hoewel de airfryer ten allen tijde voor ons klaarstaat, is een oven in je kitchen area toch wel een must. Maar wanneer je niet gezegend bent met een giga keuken, bijvoorbeeld in een studentenkamer, heb je hier vaak simpelweg geen ruimte voor. We've got you! Deze draagbare mini-oven van Action is de perfecte aankoop en ook nog eens heel betaalbaar!

Retro mini-oven van de Action

Deze betaalbare mini-oven van de Action is dé toevoeging in elke keuken zonder oven. Vooral als je wat kleiner woont en niet genoeg ruimte hebt voor een echte ingebouwde variant, bijvoorbeeld op een studentenkamer. Met dit oventje zit je gebakken!

Een mini-oven is een fijn alternatief voor een traditionele oven. Ze doen net zo goed hun werk en verbruiken ook nog eens minder energie, waardoor je goedkoper je maaltijden bereidt. Daarnaast kun je de mini-oven ook meenemen naar een gezellig meidenweekend of andere bestemming! Last but not least: de retro look van het apparaat is toch té leuk?

Action

Een echte eyecatcher

''Deze zwarte retro oven is een echte blikvanger en geeft je keuken net dat beetje extra. De oven is ideaal voor het bakken van pizza’s, broodjes, friet en het snel opwarmen van kant-en-klaar-maaltijden. Dankzij zijn compacte formaat en 75 cm lange snoer, is hij ook geschikt voor op kantoor, tijdens het kamperen of in kleine studentenwoningen'', luidt de beschrijving op de website van Action.

De temperatuur van het oventje is instelbaar van 80 tot 230 graden en de tijd kun je naar wens aanpassen met een timer tot 60 minuten. Zoe hoef je jouw gerecht niet contant in de gaten te houden! De retro mini-oven kost €59,95 en is nu online te bestellen. Wij zijn fan!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Action, Girlscene | Beeld: Pexels

Lifestyle
  • Happy woman is preparing bakery. Girl is cooking cookies in the kitchen. Homemade food.